dinsdag 21 februari 2012

Blog van de Herberg anoniem bewerkt.


Op dd 20 februari 2012 is de blog van de Herberg bewerkt en de foto verdwenen. Eigenlijk kan het niet anders dan dat het één van ons is geweest. Immers je moet beschikken over wachtwoord etc. Natuurlijk kan het per ongeluk gebeurd zijn. Ik zou het fijn vinden om helderheid hierover te krijgen. Vind het namelijk een heel vervelend idee dat iemand buiten ons, onze blogs kan veranderen. Het zou namelijke het einde betekenen van de vernieuwde blogspot Trouwschrijvers. Weg ons veilige schrijfplekje.

8 opmerkingen:

Marja zei

Ik weet dat het zo nu en dan spookt bij Blogger, maar dit lijkt me toch echt werk van een saboteur.

trouwschrijvers zei

Is de tekst ook verdwenen/weggehaald? Over de bevroren waterleiding enzo? De foto is op google in elk geval niet meer terug te vinden. Wat wel heel gek is: de foto's op deze site staan niet in het bijbehorende picasa webalbum. Ik ga eens even iets testen.
Hella

trouwschrijvers zei

Ik was het nie hoor..ech nie..er is weleens wat misgegaan met een blog van odette..maar daar hebben we het verder niet meer over..;-)
Ben allang blij dat de oude interface weer terug is..

en verder : Iedereen handen af van de herberg..!!
( misschien iemand die nog een bonnetje open had staan..)

Sagita zei

en van wie is deze reactie....?

Odette zei

Ik was het eauk niet. Echnie. Heb vandaag alleen een gedichie geplaatst, verder niet.

Miss O'de la Beton.
' course

Sagita zei

Even een zootje spoken weggejaagd!

Ferrara zei

@Sagita, Refexxus zegt het elders ook al. Meneer P. de meest trouwe Trouwschrijver maakt gebruik van de open haard. Hij vergeet zijn P. wel vaker, maar dat vinden wij niet erg.

peter zei

Ik merk in mijn blogs ook geregeld spookwerk op.Ik kan er vaak niet in, of alleen via andere accounts.Ik heb in een bui van opperste verontwaardiging heel google naar de afgrond gevloekt.