donderdag 15 september 2011

HOERAAAA!!!

14 opmerkingen:

trouwschrijvers zei

plaatje van Hella naar een idee van Reflexxus. Gefeliciteerd en en fijne dag!

Marja zei

Van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal. Proost!

Sagita zei

Geweldig wat leuk! Ik ga hem afdrukken! Voorlopig alleen nog koffie en een beschuitje met hagelslag Marja. Zondag (denk denk denk ...mooi weer) is het feest op in de Herberg, ben vandaag dus volop in de voorbereiding, maar juist daarom vind ik dit heel fijn. Voelt gelijk jarig.
Zullen we die nul er maar gewoon aflaten? Blijf een meisje van zeven.

Papagoose zei

Gefeliciteerd, Sagita. Echt waar, ben je 70?
Wow. Maar je voelt je nog jong, begrijp ik.

reflexxus zei

ik was al in de Herberg vanochtend wel wat heeel vroeg om je te feliciteren, k kom er vandaag nog wel langs voor een neut en gezang.


VIVES...hoe vind je dit kronkelwoord!?

Sagita zei

Dank je wel Papagose! Dit zijn mijn zonjaren Papagose. Hoe oud je werkelijk bent hangt af van je psychologische leeftijd. Ik ben zeven jaar en zal dat altijd blijven. Er zijn ook mensen die oud geboren worden. Het heeft dus niet zoveel met voelen te maken. Wat is jouw psychologische leeftijd?

Schrips zei

Hoe oud voel je je? is dat anders dan je psychologische leeftijd?
Die vraag zou iedereen hier wel even kunnen beantwoorden. Grote kans dat ze allemaal 8 zeggen. Ik ben 5.

reflexxus zei

ik was oud vanaf geboorte, daar doe ik nu mijn voordeel mee.

Schrips zei

Ha HA HA, Flex.... ik moet weer es lachen (ja dat doe ik nogal makkelijk) om jou. Mogen wij kleutertjes daar op onze beurt van weer voordeel mee doen?

Schrips zei

(dan ipv van)

Papagoose zei

Goh, wat een moeilijke vraag. De leeftijd van mijn geest is, schat ik, zo ongeveer 18 à 20. Ach 't is maar net in wat voor bui ik ben.

Heldinne zei

Wat een interessante vraag. Ik geloof dat ik ook altijd oud geweest ben. Maar dan wel een oud mens die niets te kinderachtig is. Deurtjebellen of verkleden ofzo.

Adriaan Hendriks zei

De echte bejaarden reageren één dag later. Wat heerlijk, dat ik Sagita's 70e verjaardag nog heb mogen meemaken.

unlach (echt waar!)

Sagita zei

Ha ha ... Heldinne jij moest spelen dat je jong was! En daar hebben we ook de enige echte bejaarde van de avond, een dag te laat en dus op de verjaardag van mijn grootmoeder van vaders kant. Bij wie ik vermoedelijk nog wel op schoot heb gezeten, maar geen herinneringen. Ze kreeg een broerte toen Engelse jagers in de herftst van 1944 de dakpannen bij haar van het huis schoten en is een paar dagen later overleden. Toch tijd dat ik eens bij die Engelsen aanklop voor een schadevergoeding, want die hebben we nooit gehad.

Dank dabk dank voor al die heerlijke felicitaties en reacties !!!!


selet