maandag 28 november 2011

reacties geven

Kan met trouwschrijvers account niet meer reageren op anderen.. ook met eigen google account
lukt het niet om een reactie gepubliceerd te krijgen, stukjes plaatsen lukt wel.
Als je die ondersteunende en altijd to the point feedback niet wil missen.. geef dan een digitale hint..
Hoe kom ik ertussen..;-)

7 opmerkingen:

Marja zei

Bij mij heeft het geholpen dat ik ben overgestapt naar Google Chrome i.p.v. Internet Explorer en ik wis regelmatig alle cookies en het cache geheugen.
Succes!

Ferrara zei

Ik ben afgestapt van permanent aangemeld blijven. Het zijn helaas extra handelingen, maar het werkt wel.

Sagita zei

Er zijn veel mensen met problemen. Misschien eens naast elkaar leggen met welke programma's iemand werkt. Ik heb (nog) weinig problemen. Werk met Google - Mozilla Firefox. Virusprogramma Microsoft Security Essentials . Trouwschrijvers heeft nog een klassiek sjabloon. Mijn eigen blogs heb ik allemaal vernieuwd naar de nieuwste vormgeving. Maar alles doet het nog. Wat niet helemaal lekker loopt of wat ik niet begrijp is het aan en afmelden of reageren met Google Friend Connect. Ik volg nog steeds door de url toe te voegen aan de groep mensen die ik volg. Ik blijf gewoon aangemeld. Scan wekelijks mijn computer, maak soms ruimte door cookies etc. eraf te gooien maar lang niet altijd.

Adriaan Hendriks zei

Ik heb ook een tijdje problemen gehad. Kon slechts met de grootst mogelijke moeite dingen hier plaatsen. Het is vanzelf weer over gegaan. Het gebruik van Internet Explorer is m.i. altijd af te raden. Langzaam en loopt vaak vast. Het hokje ''aangemeld blijven'' ontvinken schijnt soms te helpen. Benader het positief. Je hebt eindelijk tijd voor andere dingen. Geef het geen aandacht, want dan wordt het almaar groter, heb ik mij laten vertellen.

Schrips zei

De genoemde problemen heb ik nooit gehad. Kan altijd berichten plaatsen en ook reacties. Ik weet niet of aangemeld zijn iets uitmaakt, maar ik ben het wel meestal. Verder werk ik met een Mac, en met Safari - nooit Windows, nooit Internet Explorer. Ook geen idee of dat iets uitmaakt.

Heldinne zei

Ik ben een ouwe internetexplorermuts met kaspersky (van die leuk pompoentjes op de muts) (geintje) en bij mij doet het 't gewoon. Tenminste, dat gaan we nu zien:

Ferrara zei

Gottetgot, ik ben zo onderhand helemaal in de war van alle mogelijkheden. Pasquali, nog even en ik geef je mijn mailadres voor dat puntige commentaar.