donderdag 14 april 2011

'Kala Kala' is verhuisd.


1947
Op een dag in mei laadt vader alle huisraad, de kippen, konijnen, het varken en de kat op een boerenkar. Hij neemt de leidsels en klimt op de bok. ‘Vort!’ Roept hij tegen het paard.
Ik ben vijf jaar. Wij verlaten het huis waar vijf broers, mijn grote zus en ikzelf geboren zijn. ‘s Middags uit school loop ik aan de hand van mijn zus naar het huis waar we nu wonen. De lucht is strak blauw. Ik heb dorst. Pieken haar, die losgeraakt zijn uit mijn dikke vlechten, plakken in het zweet langs mijn slapen. Zeker meer dan honderd stappen heb ik al gezet op de weg met de schuin geplaveide klinkers.

Toch een tweede weblog aangemaakt met daar alles van en over Kala Kala. Ben benieuwd wat jullie er van vinden!Om te volgen kan je je gewoon als volger aanmelden.

11 opmerkingen:

Papagoose zei

Sagita, als ik op de link klik, dan krijg ik een foutmelding ;-(
Ik wil je verhalen graag volgen.

Papagoose zei

In het adres staat achter http: één forward-slash te veel. Moeten er 2 zijn en niet 3. Ik heb je ook al gevonden via je andere blog, daar werkt het wel.

Sagita zei

Papagoose nu werkt de link 'tweede weblog' wel. Bedankt! Je kan je daar ook als volger opgeven. Belangrijkste is dat je het wil lezen en kan vinden!
groet Sagita

reflexxus zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
reflexxus zei

ook ik kreeg zojuist een foutmelding.
ik zal graag volgen, hoor.

Heldinne zei

bij mij doet-ie 't ook niet

Sagita zei

Wat raar? Bij mij wel, behalve de eerste keer. Ik zoek het uit. De URL is http://kalakala-devogeldievliegt.blotspot.com

Sagita zei

Waar klikken jullie op? Ook aangemeld als trouwschrijver werkt bij mij de link. Dus ra ra..

Papagoose zei

Als ik op de link in dit bericht klik dan verschijnen er in de adresbalk van de browser nog steeds 3 forward slashes ///.
Gewoon 1 slash weghalen, dan doet ie ut.

Sagita zei

Ja Papa er zaten inderdaad 3 /// in. Ik heb het bericht bewerkt en er 1 weggehaald. Gekke was dat de link bij mij wel werkte. Bedankt dat je dat lege vak met volgers wat opgevuld hebt. Stond zo kaal!

reflexxus zei

misschien was het iets tijdelijk technisch want overal waar ik kwam vanochtend ontbraken de volgers en de recente reacties en berichten.