donderdag 12 januari 2012

Niet schrikken

Was wat druk de laatste dagen, maar wilde voor het slapen gaan toch nog even naar de Herberg. De reacties liepen tot januari 2011. Alle reacties van het afgelopen jaar waren niet te zien. Door eindeloos op meer te drukken kon ik de reacties van 11 januari (afgelopen dag ) lezen. Ik kon wel reacties plaatsen, maar kreeg ze weer niet te zien. 
Ik ben dus op onderzoek uitgegaan. De opties oudste ouder - nieuwer , nieuwst waren verdwenen. Ik heb de hele site in een nieuwe modus gezet. En zoals jullie kunnen zien is het schrijfvlak breder. Uiteindelijk heb ik ook de opties ouder en nieuwer bij de reacties weer teruggevonden. Alleen kom je bij het reactie plaatsen op een nieuwe pagina, maar dat zullen jullie bij het reageren op een ander zijn blog ook wel eens tegengekomen zijn. 
Rechtsboven staan de mogelijkheden om een NIEUW BERICHT  aan te maken. Rechts onder instellingen berichten vinden jullie de labels van je naam. 
Een nieuw bericht kan je alleen plaatsen als je aangemeld ben als Trouwschrijver. Reacties kan je plaatsen met je google-id .
Ik heb dit niet goed met jullie kunnen overleggen en ik hoop dat het niet al te veel problemen geeft. 


22 opmerkingen:

Sagita zei

Weer terug in mijn google identiteit een geef een eerste reactie via de nieuwe manier. Echt niet moeilijk.

reflexxus zei

Alles beetje anders.jammer dat we niet meer direct op de zandkleurige ondergrond van de Herberg zelf kunnen schrijven dan kon je je beter inleven dan nu op dit witte ërgens anders"vlakje.
Dat was dus dik nachtwerk voor jou, Sagita!( het is nu overigens een klein uurtje later.Welterusten.

trouwschrijvers zei

Flex, ja daar heb je gelijk in. Ik heb een mogelijkheid gevonden waarin je tijdens het reageren niet van de pagina afgaat.
groet Sagita

reflexxus zei

Tjee, waar haal je die mogelijkheden toch allemaal van daan? (lachje
ik zal eens gaan zien en meteen de amandelbroodjes van firma Hendriks afbakken voor bij de koffie straks.

listra ( de listen die jij gebruikt om de zaak te redden)

Anoniem zei

@Sagita: Wie het breed heeft, laat het breed hangen...

@reflexxus: Amandelbroodjes! Waar?!

reflexxus zei

AHA, het aanspreken en afbakken van de sinds lang ingevroren voorraad in de Herbergschuur, dacht ik. Koffie erbij?

Sagita zei

@adriaan zo is het maar net!
Tot nog toe voor niemand ernstige problemen met deze outfit?

@Flex de Herberg is gelukkig weer bereikbaar.

prome beloofde amandelbroodjes

Sagita zei

Als je een reactie geplaatst heeft moet je de pagina vernieuwen, gebogen pijltje naar rechts(rechtsboven) in de URL balk, dan wordt hij gelijk geplaatst.

reflexxus zei

echt geen hamer en een sikkel rechtsboven een nijptang en een sterretje en niks meer in die balk.en in deze witte balk ook niks dan de naam.( dat heet een url? ) k vind er niks an zo. niet aardig gezegd van mij na al jouw werk, Sagite.

desaili

Sagita zei

Geef niet hoor Flex! Heb je gekeken in het venster van de URL van trouwschrijvers.blogspot.com ? Dus van de pagina en dan helemaal rechts een geel sterretje, een driehoekje op zijn kop en daarnaast een rond pijltje... dat is em.

adecolor

reflexxus zei

dat rond pijltje staat bij mij helemaal links.
ik ben in een rare bui en ook nog extra ontheemd ook dat k de Herberg niet kan vinden. Straks het donker in dan maar met de honden. nee, geen wichelroede want ik heb die knijpkat ook al) ik ben van iets overtuigd dat jammer is dat ik er van overtuigd ben want het scheelt een boel "gezellig domgeluk" ik zal proberen het over te brengen some day, like loveletters in the sand.

Sagita zei

Is goed! Neem te tijd om het goed uit de doeken te doen. Loveletters in het zand. Mooi!

reflexxus zei

hier lukt het gemakkelijk om te posten gelukkig. n klein bijkantoortje? (n fax in t schuurtje?)


packs

Ferrara zei

Op mijn werk wilde ik nog wel eens roepen op stressvolle dagen: "Mij krijgen ze niet gek."
Maar heden ten dage relaxed schrijven op je eigen blog of collectief bij TS lukt Blogger dat wel. Ik snap er echt niets meer van. Voor vandaag over en sluiten en morgen zien we wel weer.

reflexxus zei

nog steeds last. om de haverklap ( wat een woord!) schiet ie op blanco scherm. vooral bij reacties en ook bij als je het beeld ( de omlijsting) wil vergroten ( met dat vierkantje rechtsboven in het scherm( .maar goed, ik heb ook geen alcohol in huis dus alles in evenwicht.((Is de schuur van de Herberg op slot?

liturge (hoe vind je die?)

Anoniem zei

lative, wát een mooi kronkelwoord...

Ik probeer ook eens te reageren in deze nieuwe outfit, eens kijken of 'anoniem' mij past...
Daarnet volgens mij wel...

Een groet voor allen,
Arta

Ferrara zei

Gezellig Arta dat je weer eens aanschuift. Er gebeurt van alles in De Herberg en op TS. Je moet er wel voor op verschillende krukken gaan zitten.

reflexxus zei

Sagita, nou de boel is nog steeds mis, hoor. Als ik ergens wil inzoomen of een reactie leven of geven slaat het beeld op witblanco uit.
niet altijd, hier nu dus niet. maar bij Ferrara en bij Elly bv wel.

reflexxus zei

Ferrara, zojuist lukte het reflexxus een reactie op jouw blog te geven echter...op het moment van posten schoot het weer op witblanco scherm.( dat doet het de laatste dagen vaker)
trouwens, als ik op jouw avatarplaatje klik kom ik niet op jouw blog uit. dat is wel bij meer niet, dat ik via google elke keer opnieuw naar iemands blog moet gaan zoeken. maar ja,,,onhandig.

Ferrara zei

Tja , het is nog steeds hommeles.
@Reflexxus ik heb je reactie kunnen lezen en toen ik daarna antwoorden aanklikte sprong de boel weer vast. Ook ik kom bij anderen niet op de gewenste plek.
Er zijn ook blogs die normaal werken. Ik geloof ook niet in incidenten. Mogelijk zijn ze straks met ons klaar en zijn anderen aan de beurt.We zullen zien.

reflexxus zei

of het is gewoon allemaal mijn schuld....(?
ik heb nu weer wat nieuws...kan opeens geen illustraties meer toevoegen. die "knop"weigert doodleuk.

tutiverd (klinkt als een vloek

reflexxus zei

even laten weten dat ik bij niemands reactieveld meer kan komen of krijg wit scherm. ook bij Reflexxus. Ik kan dus ook niks lezen.( alleen als het automatisch naar mijn e-mailadres is geseind) Alleen lukt het bij Trouw Schrijvers dus wel...maar die zijn daar voor opgericht!!

nomyxod ( zo heet deze blog ziekte?