donderdag 12 januari 2012

Niet schrikken

Was wat druk de laatste dagen, maar wilde voor het slapen gaan toch nog even naar de Herberg. De reacties liepen tot januari 2011. Alle reacties van het afgelopen jaar waren niet te zien. Door eindeloos op meer te drukken kon ik de reacties van 11 januari (afgelopen dag ) lezen. Ik kon wel reacties plaatsen, maar kreeg ze weer niet te zien. 
Ik ben dus op onderzoek uitgegaan. De opties oudste ouder - nieuwer , nieuwst waren verdwenen. Ik heb de hele site in een nieuwe modus gezet. En zoals jullie kunnen zien is het schrijfvlak breder. Uiteindelijk heb ik ook de opties ouder en nieuwer bij de reacties weer teruggevonden. Alleen kom je bij het reactie plaatsen op een nieuwe pagina, maar dat zullen jullie bij het reageren op een ander zijn blog ook wel eens tegengekomen zijn. 
Rechtsboven staan de mogelijkheden om een NIEUW BERICHT  aan te maken. Rechts onder instellingen berichten vinden jullie de labels van je naam. 
Een nieuw bericht kan je alleen plaatsen als je aangemeld ben als Trouwschrijver. Reacties kan je plaatsen met je google-id .
Ik heb dit niet goed met jullie kunnen overleggen en ik hoop dat het niet al te veel problemen geeft. 


22 opmerkingen:

  1. Weer terug in mijn google identiteit een geef een eerste reactie via de nieuwe manier. Echt niet moeilijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles beetje anders.jammer dat we niet meer direct op de zandkleurige ondergrond van de Herberg zelf kunnen schrijven dan kon je je beter inleven dan nu op dit witte ërgens anders"vlakje.
    Dat was dus dik nachtwerk voor jou, Sagita!( het is nu overigens een klein uurtje later.Welterusten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Flex, ja daar heb je gelijk in. Ik heb een mogelijkheid gevonden waarin je tijdens het reageren niet van de pagina afgaat.
    groet Sagita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tjee, waar haal je die mogelijkheden toch allemaal van daan? (lachje
    ik zal eens gaan zien en meteen de amandelbroodjes van firma Hendriks afbakken voor bij de koffie straks.

    listra ( de listen die jij gebruikt om de zaak te redden)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Sagita: Wie het breed heeft, laat het breed hangen...

    @reflexxus: Amandelbroodjes! Waar?!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. AHA, het aanspreken en afbakken van de sinds lang ingevroren voorraad in de Herbergschuur, dacht ik. Koffie erbij?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @adriaan zo is het maar net!
    Tot nog toe voor niemand ernstige problemen met deze outfit?

    @Flex de Herberg is gelukkig weer bereikbaar.

    prome beloofde amandelbroodjes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Als je een reactie geplaatst heeft moet je de pagina vernieuwen, gebogen pijltje naar rechts(rechtsboven) in de URL balk, dan wordt hij gelijk geplaatst.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. echt geen hamer en een sikkel rechtsboven een nijptang en een sterretje en niks meer in die balk.en in deze witte balk ook niks dan de naam.( dat heet een url? ) k vind er niks an zo. niet aardig gezegd van mij na al jouw werk, Sagite.

    desaili

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Geef niet hoor Flex! Heb je gekeken in het venster van de URL van trouwschrijvers.blogspot.com ? Dus van de pagina en dan helemaal rechts een geel sterretje, een driehoekje op zijn kop en daarnaast een rond pijltje... dat is em.

    adecolor

    BeantwoordenVerwijderen
  11. dat rond pijltje staat bij mij helemaal links.
    ik ben in een rare bui en ook nog extra ontheemd ook dat k de Herberg niet kan vinden. Straks het donker in dan maar met de honden. nee, geen wichelroede want ik heb die knijpkat ook al) ik ben van iets overtuigd dat jammer is dat ik er van overtuigd ben want het scheelt een boel "gezellig domgeluk" ik zal proberen het over te brengen some day, like loveletters in the sand.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Is goed! Neem te tijd om het goed uit de doeken te doen. Loveletters in het zand. Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. hier lukt het gemakkelijk om te posten gelukkig. n klein bijkantoortje? (n fax in t schuurtje?)


    packs

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Op mijn werk wilde ik nog wel eens roepen op stressvolle dagen: "Mij krijgen ze niet gek."
    Maar heden ten dage relaxed schrijven op je eigen blog of collectief bij TS lukt Blogger dat wel. Ik snap er echt niets meer van. Voor vandaag over en sluiten en morgen zien we wel weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. nog steeds last. om de haverklap ( wat een woord!) schiet ie op blanco scherm. vooral bij reacties en ook bij als je het beeld ( de omlijsting) wil vergroten ( met dat vierkantje rechtsboven in het scherm( .maar goed, ik heb ook geen alcohol in huis dus alles in evenwicht.((Is de schuur van de Herberg op slot?

    liturge (hoe vind je die?)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. lative, wát een mooi kronkelwoord...

    Ik probeer ook eens te reageren in deze nieuwe outfit, eens kijken of 'anoniem' mij past...
    Daarnet volgens mij wel...

    Een groet voor allen,
    Arta

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gezellig Arta dat je weer eens aanschuift. Er gebeurt van alles in De Herberg en op TS. Je moet er wel voor op verschillende krukken gaan zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Sagita, nou de boel is nog steeds mis, hoor. Als ik ergens wil inzoomen of een reactie leven of geven slaat het beeld op witblanco uit.
    niet altijd, hier nu dus niet. maar bij Ferrara en bij Elly bv wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ferrara, zojuist lukte het reflexxus een reactie op jouw blog te geven echter...op het moment van posten schoot het weer op witblanco scherm.( dat doet het de laatste dagen vaker)
    trouwens, als ik op jouw avatarplaatje klik kom ik niet op jouw blog uit. dat is wel bij meer niet, dat ik via google elke keer opnieuw naar iemands blog moet gaan zoeken. maar ja,,,onhandig.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Tja , het is nog steeds hommeles.
    @Reflexxus ik heb je reactie kunnen lezen en toen ik daarna antwoorden aanklikte sprong de boel weer vast. Ook ik kom bij anderen niet op de gewenste plek.
    Er zijn ook blogs die normaal werken. Ik geloof ook niet in incidenten. Mogelijk zijn ze straks met ons klaar en zijn anderen aan de beurt.We zullen zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. of het is gewoon allemaal mijn schuld....(?
    ik heb nu weer wat nieuws...kan opeens geen illustraties meer toevoegen. die "knop"weigert doodleuk.

    tutiverd (klinkt als een vloek

    BeantwoordenVerwijderen
  22. even laten weten dat ik bij niemands reactieveld meer kan komen of krijg wit scherm. ook bij Reflexxus. Ik kan dus ook niks lezen.( alleen als het automatisch naar mijn e-mailadres is geseind) Alleen lukt het bij Trouw Schrijvers dus wel...maar die zijn daar voor opgericht!!

    nomyxod ( zo heet deze blog ziekte?

    BeantwoordenVerwijderen