zaterdag 22 december 2012

Paus


Jammer voor dat goedlachse mediapatertje en onze immer raadselachtig
maar oh zo erudiet formulerende Antoine Bodart, maar na de laatste speech van Horrorpaus Benedictus mag de RKK van mij toch nog  weggesaneerd worden.
En wel direct. Toen ik de eerwaarde heren bij DWDD een pleidooi zag houden voor het behoud van zendtijd voor hun clubje, had ik er nog milde gedachten over. Maar nu niet meer. En ook al is er geen direct ideologisch verband tussen onze verlichte Kerkprovincie en het Vaticaan.
Weg ermee!
Zolang er  publiekelijk geen afstand genomen wordt van de herhaalde rabiate en schandalig onverdraagzame  uitspraken over homo's, lesbo's en transseksuelen is er geen plaats voor een omroep gelieerd aan de perversiteit die Rooms Katholicisme heet.
Dit soort haatzaaiend vuilnis gaat de wereld over, ook naar  landen die als zo'n moeite hebben met homo emancipatie. Ook naar Nigeria en andere Afrikaanse landen, waar onlangs nog wetten werden aangenomen waarin het strafrecht op homo's wordt losgelaten.
En daar ga je dan als  Hoofd van het aardse Christendom nog eens liefdeloos en hardvochtig overheen. Notabene in een Kerstspeech.
 Het is om uit je vel te springen van machteloze verontwaardiging. 
Het komt Nooit meer goed , zalige Kerst.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarschijnlijk is het uitstel van het vergaan van onze wereld wel aan hem toe te schrijven - zo slecht, dat de acopalyps nog even moet wachten

Heldinne zei

waarbij Sterrennieuws nog even wil opmerken dat ook Bodar de herenliefde is toegedaan. Ook al is het nu de Herenliefde.

Ferrara zei

Ha, ha, de moderne kerk, wel op twitter, maar verder zo middeleeuws als het maar zijn kan. BAH!